snoepgoed|urbanmoms.nl

SNOEPGOED OF WEL GOED SNOEP

Snoep, geef je het nu wel of niet aan je kind. En zo ja hoeveel en hoe vaak? Vragen die iedere ouder zich wel eens afvraagt.We weten allemaal dat snoep niet goed is voor je, maar wel lekker. En kinderen zijn er dol op, dus af en toe een snoepje moet kunnen in mijn ogen. Er is echter wel veel verschil in wat je geeft en eerlijk is eerlijk, ze grijpen vaak en liefst naar die felgekleurde, chemisch ogende, varianten.

Maar het kan ook anders, er zijn namelijk biologische, suikervrije, glutenvrije, zuivelvrije, gelatinevrije snoepjes! En die zien en smaken precies zo als je gewend bent. Maar dan dus verantwoord! Verantwoord snoepen zeg maar.

snoepgoed|urbanmoms.nl

Snoepgoed is een online winkel waar je alle denkbare snoepjes kan bestellen. Alle snoepjes zijn gemaakt van natuurlijke producten en 70% is ook biologisch. Het doel van deze bio snoepwinkel is een eetpatroon veranderen. Vooral bij de jeugd, zodat die het meenemen naar volgende generaties. Snoepen hoeft niet te beteken dat je ladingen suiker en andere onnatuurlijke voedingstoffen tot je neemt.

Hoe kan het dan bijvoorbeeld dat de snoepjes wel de herkenbare kleurtjes hebben? Er wordt wel gebruikt gemaakt van kleurstoffen(E- nummers), maar die komen bijvoorbeeld uit de pompoen, wortel, paprika of spinazie.

Is snoepen van deze snoepjes gezond? Dat is ook wat overdreven om te zeggen, maar laten we het houden op gezonder of verantwoord snoepen. En mama hoeft zich wat minder ‘schuldig’ te voelen bij het uitdelen van een snoepje! Je kunt bij Snoepgoed ook uitdeelzakjes bestellen voor op de crèche of op school, erg handig voor wanneer er kindjes bij zitten die bepaalde allergieën hebben en normaliter geen snoepjes mogen. En de juf en andere ouders zijn natuurlijk ook blij met verantwoorde traktaties!

Er is trouwens ook een offline winkel van Snoepgoed, deze zit in Haarlem aan de Zijlstraat mocht je in de buurt zijn en ouderwets een zak snoep wil scheppen!

snoepgoed|UrbanMoms.nl

(Visited 401 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *