Sodastream Source review | UrbanMoms.nl

SODASTREAM SOURCE: ONMISBAAR IN JE KEUKEN! – tried & tested

[Review] Half september heeft UrbanMoms.nl de aller eerste Dutch Mom Blog Awards georganiseerd in Rotterdam. Er hebben heel veel mooie merken en webshops bijgedragen aan dit mooie event, waaronder Sodastream. Namens hen mochten wij Zilverblauw (de winnaar in de categorie Interior & Lifestyle) blij maken met een mooi Sodastream Source apparaat voor in de keuken.
Sodastream, zal je je afvragen? Misschien heb je er zelfs nog nooit van gehoord… Maar de Sodastream Source maakt van plat water, bruisend water. Dus nooit meer sjouwen met zware flessen én op elk willekeurig moment (binnen een paar seconden) heb je een heerlijk glas bubbel water gemaakt.

Als fervent ‘Spa rood’ drinker, mocht ik zelf ook zo’n apparaat testen. En oh ja, had ik al verteld dat Scarlett Johansson wereldwijd ambassatrice is van Sodastream? So you know ;)
Ik koos de kleur zwart, omdat deze kleur het beste past bij mijn andere apparaten in de keuken. En het gebruik is super easy. Je hebt geen stopcontact nodig, want in het appartaat gaat een cilinder met gas die voor de bubbels zorgt. Je vult de bijgevoegde PET-fles met water, klikt hem in het apparaat, drukt op de knop en binnen een paar tellen heb je een fles gevuld met bruisend water.

Sodastream Source review | UrbanMoms.nl

Daarna kan je er nog een smaakje aan toevoegen aan het water, zodat het meer een frisdrank wordt. Je hebt cola smaak of appel-perzik, grapefruit, sinaasappel en veel meer. WARNING: Zorg er wel voor dat je heeeeeel voorzichtig de smaak toevoegd, want anders krijg je een soort ‘mentos in cola’ effect. Juist, alles er overheen… Zoals bij mij gebeurde…

Sodastream Source review | UrbanMoms.nl

Maar in the end is het gewoon een heel fijn apparaat. Het scheelt je sjouwen en je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu, omdat je geen losse PET-flessen meer gebruikt per 1,5 liter. De speciaal bijgevoegde PET-fles gaat namelijk zo’n 3 jaar mee. Hoelang de CO2 cilinder precies meegaat, durf ik niet te zeggen maar er zit 60 liter gas in. En wanneer deze op is, kan je online een nieuwe cilinder bestellen. Kijk maar eens op sodastream.nl voor alle modellen en meer informatie. Get inspired!

Sodastream Source review | UrbanMoms.nl

(Visited 306 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *