Solfood Rotterdam | UrbanMoms.nl

SOLFOOD: MEDITERRAANSE TRAITEUR IN HARTJE ROTTERDAM

Traiteur Solfood Rotterdam. De nieuwe aanwinst in de allerleukste straat van Rotterdam: de Pannekoekstraat! Solfood in Rhoon is de eerste winkel van Auke en Kirsten en is er al jaren een begrip. Nu hopen zij ook de binnenstad van Rotterdam te veroveren met hun heerlijke delicatessen. En wij zijn fan!

Solfood Rotterdam | UrbanMoms.nl

Heerlijk en eerlijk

De winkels zijn het hart van Solfood. Hier worden dagelijks de maaltijden en allerlei heerlijkheden uit de mediterrane keuken bereid. Altijd op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten. Gezond, smaakvol en kant-en-klaar, of het nu gaat om lekkers bij de borrel of een volledige maaltijd… En juist die combinatie valt bij ons in de smaak: vers bereid, gezond en snel mee te nemen! Fijn voor ons druk bezette urban moms ;).

Solfood Rotterdam | UrbanMoms.nl

Solfood Rotterdam | UrbanMoms.nl

Ambachtelijke traiteur met lekkers uit eigen keuken voor thuis

Of je nu lekkere hapjes zoekt voor het diner, een borrel of buffet. Je vind hier allerlei lekkere tapas, salades, olijven en wijn. Denk aan Iberico Bellota ham, truffelsalami, verse vanille uit Madagaskar, half gefermenteerde Ras el Hanout kruiden, gedroogde pasta al bronzo en biologische tapenades. Je kunt dit vers verpakt meenemen of als een mooi cadeaupakket laten samenstellen. En vergeet niet om in het weekend of tijdens het middaguur naar binnen te lopen, want je kunt er namelijk ook heerlijk lunchen!

Solfood Rotterdam | UrbanMoms.nl

Solfood Rotterdam | UrbanMoms.nl

Culinair vuurwerk op locatie

Ook voor full-service catering draait deze fijne winkel hun hand niet om. Solfood is dan ook in te huren voor intieme feestjes thuis, maar ook voor grote bedrijfsfeesten. Zo verzorgde Solfood tijdens de Dutch Mom Blog Awards 2017, in museum Boijmans Van Beuningen, alle hapjes. Om je vingers bij af te likken, yum!

// Je vind Solfood aan de Pannekoekstraat 18A in hartje Rotterdam of aan het Strawinskiplein 10 in Rhoon. //
Meer weten over de openingstijden en catering mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Solfood.

Solfood catering Dutch Mom Blog Awards | UrbanMoms.nl

Solfood catering Dutch Mom Blog Awards | UrbanMoms.nl
Fotocredits DMBA: Shamilla Folkerts-Malaihollo

(Visited 782 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *