Tripp Trapp Stokke Limited Edition | UrbanMoms.nl

STOKKE LANCEERT LIMITED EDITION TRIPP TRAPP

[Sponsored story] De Tripp Trapp van Stokke is bij ons niet meer weg te denken uit ons interieur. Er zijn al heel wat uren en maaltijden op doorgebracht. We schreven er al eens eerder een blog over. Maar afgelopen week ging de 10 (!) miljoenste stoel over de toonbank.

En om dit te vieren, lanceert Stokke een Limited Edition Anniversary Collection in mat eikenhout en met rosé gouden details. Oeeee, we like!

Tripp Trapp Stokke Limited Edition | UrbanMoms.nl

Tripp Trapp Stokke Limited Edition | UrbanMoms.nl

Wist je dat…

…in 1972 de Tripp Trapp de eerste stoel was die kleine kindjes op gelijke hoogte aan tafel liet aanschuiven, zoals de rest van het gezin? En er zijn ondertussen dus al heel wat kindjes op groot gebracht :)

Mat lak en rosé gouden details, yesssss!

Deze Limited Edition-stoel is gemaakt van luxe eikenhout dat is behandeld met een matte lakafwerking. De twee nieuwe lakkleuren (White Oak en Black Oak) zijn speciaal ontwikkeld voor deze collectie. Om de stoel nog exclusiever te maken, heeft Stokke gekozen voor een speciale metalen afwerking van staal of rosé goud. En elke Tripp Trapp heeft een eigen nummer van 1 tot 2000 en een ingegraveerde handtekening van de designer zelf.

Vanaf volgend weekend verkrijgbaar

We moeten er nog een weekje op wachten, want de Limited Editions zijn vanaf volgend weekend, 15 oktober 2016, verkrijgbaar. De verkoopprijs van deze Tripp Trapp variant is €229. Meer informatie over de Limited Edition Anniversary Collection vind je op de website van Stokke.

Tripp Trapp Stokke Limited Edition | UrbanMoms.nl

(Visited 1.777 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *