SUE zoet zonder suiker breidt uit | UrbanMoms.nl

SUE ‘ZOET ZONDER SUIKER’ BREID UIT

Een jaar geleden opende The SUE Store haar deuren in het centrum van Rotterdam. The SUE Store is de eerste eigen winkel van het succesvolle merk ‘SUE zoet zonder suiker’, dat sinds 2014 zoete lekkernijen op de markt brengt, maar dan zonder geraffineerde suikers, gluten, lactose en zoveel mogelijk vegan en raw. Binnen no time veranderde The SUE Store in dé nieuwe healthy hotspot van Rotterdam, waarbij met name de herkenbare ‘bites’ de winkel uitvlogen! Tijd voor de volgende stap.

SUE 2x zo groot én een zonnig terras

Binnenkort start de verbouwing van de huidige SUE Store, waarbij het naastgelegen pand erbij getrokken wordt. The SUE Store wordt dus niet alleen twee keer zo groot, maar krijgt ook de beschikking over een groot zonnig terras. Daarbij wordt het assortiment flink uitgebreid; dus nóg meer ‘zoet zonder suiker’, heerlijke ontbijtjes en gezonde lunches voor iedereen! In het voorjaar van 2017 opent de nieuwe SUE Store haar deuren.

Bites Bar op tijdelijke locatie

Er gaat dus een grote verbouwing plaatsvinden, waarbij de huidige locatie op 5 februari haar deuren sluit, maar niet getreurd; Op 13 februari opent SUE een tijdelijke locatie op de Karel Doormanstraat 34: De Bites Bar! Zo kan iedereen, ondanks de verbouwing, blijven genieten van al het lekkers dat SUE te bieden heeft.

De Bites Bar biedt een uitgebreid ‘zoet zonder suiker’ assortiment, ontbijt en koffie. De Bites Bar is 7 dagen in de week geopend: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Adres: Karel Doormanstraat 34b, Rotterdam. Alles is uiteraard ook ‘to go’ verkrijgbaar, zoals je dat gewend bent van SUE!

De nieuwe Sue Store opent haar deuren in het voorjaar van 2017.

Kim en Der (eigenaren van SUE) gaan op privégebied ook uitbreiden; er is namelijk een kleintje op komst volgende maand! Gefeliciteerd Kim en Der!

SUE zoet zonder suiker breidt uit | UrbanMoms.nl

(Visited 485 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *