Hotspot SUE 'zoet zonder suiker' in Rotterdam | UrbanMoms.nl

SUE ‘ZOET ZONDER SUIKER’ OPENT EERSTE STORE IN ROTTERDAM

Op 20 januari 2016 opent The SUE Store in de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Het is de eerste eigen winkel van de Rotterdamse onderneemster Kim Sue Palm die met haar merk SUE ‘Zoet Zonder Suiker’ en haar overheerlijke zoete ‘bites’ heel Nederland verovert.


SUE ‘zoet zonder suiker’ staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw én vegan zijn. SUE speelt met haar store in op de gezonde trend waarbij steeds meer mensen waarde hechten aan een healthy lifestyle. Een gezonde levensstijl hoeft niet te betekenen dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.

Nieuwe healthy hotspot in hartje centrum

SUE heeft op dit moment 26 verkooppunten verspreid door heel Nederland en ruim 12.000 volgers op Instagram. Maar nu is het tijd voor een eigen winkel in Rotterdam. Kim: “Ik ben gek op zoete dingen, maar heb altijd veel waarde gehecht aan het belang van gezonde voeding. Ik was benieuwd of ik een gezonde variant kon maken van al die zoete lekkernijen, en begon in mijn vrije tijd te experimenteren in mijn eigen keuken. Ik kreeg veel enthousiaste reacties van de mensen om mij heen en waagde de gok om mijn creaties ook eens aan te bieden bij diverse horecazaakjes, die eveneens enthousiast reageerden. Zo is het balletje gaan rollen. Opeens had ik naast mijn fulltime baan nog een serieuze onderneming, gerund vanuit mijn eigen keuken! SUE werd in korte tijd een groot succes. Zo’n groot succes dat ik na een aantal maanden mijn vaste baan heb opgezegd en full-time voor SUE ben gegaan. Dat ik nu een jaar later een eigen winkel mag openen, is een droom die uitkomt”.

En wat zijn wij trots op deze jonge Rotterdamse onderneemster! You go Kim!

The SUE Store opent haar deuren op 20 januari 2016 aan de Karel Doormanstraat 372
 (waar voorheen pop-up kollektief KLUP zat) en is van woensdag t/m zaterdag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur en zondag tussen 12.00 en 18.00 uur.

Hotspot SUE 'zoet zonder suiker' in Rotterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 9.936 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

15 Comments

  1. In de groep “dat maken we lekker zelf ” heb ik jouw foto met info geplaatst al 270 likes en heel vaak gedeeld door diverse mensen die ook heel enthousiast zijn, met leuke commentaren leuk toch ? Denk dat je via deze groep veel mensen kunt tegemoet zien
    Groetjes, Judith Verkerk

    Had je ook al een mail gestuurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *