Summer is coming SS16 | UrbanMoms.nl

SUMMER IS COMING: FIJNE MODE VOOR MEISJES

Summer is coming! Het zonnetje laat zich al geregeld zien en wat word ik er, net als iedereen, vrolijk van. Dag dikke truien. Hallo t-shirts, jurkjes en rokjes! De echte tropische temperaturen laten nog even op zich wachten en in deze tijd van het jaar is een broekje en t-shirtje met korte mouwtjes ideaal.
Ik zorg dat ik altijd een vestje bij me heb, want wanneer het zonnetje weg is, is het echt nog frisjes.

Blij wordt ik bij het zien van het setje van CarlijnQ (zie top foto). Zoals je gewend bent van CarlijnQ kunnen de zwart-wit items niet ontbreken, maar in de PaperWorld collectie komen ook kleuren zoals okergeel en zacht roze voorbij. Wederom weer een geweldige collectie.
Ook het bijbehorende rokje hangt hier in de kast. Leuk om te combineren met het zelfde t-shirtje op een warme ’s zomerse dag.

Little Indians ss16 | UrbanMoms.nl

Ook bij Little Indians zie je wat meer kleur, zoals zacht groen en oudroze voorbij komen. Waar Little Indians 2 jaar geleden begon met enkel een paar broekjes, vind je er nu een volledige collectie met onder andere sweaters, jasjes, t-shirts, vesten, playsuits en rompers. Naast de geweldige prints die je terug ziet komen op de kleding, zijn er ook mooie basics. Voor Fiene is het roze broekje met de cactusjes mijn fovoriet!

Het broekje van Mini Rodini met muisjes wordt ook fanatiek gedragen hier. De stoeren gympjes van Vans waren één van Fiene’s te gekke verjaardagscadeautjes. De Vans, uit de Disney collectie met JungleBook tovert elke basic outfit om in een te coole outfit. Get inspired!

Van + Mini Rodini  SS16| UrbanMoms.nl

(Visited 473 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *