Zwempak kids zomer | UrbanMoms.nl

SUMMER PROOF MET DE LEUKSTE ZWEMKLEDING

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, mag de badkleding weer uit de kast gehaald worden, of aangeschaft worden. Er is genoeg aanbod, badpakjes, zwembroekjes, bikini’s kortom de keuze is reuze! Om daarbij wat te helpen, heb ik een paar items geselecteerd.

Persoonlijk heb ik 2 badpakjes weten te scoren van de H&M, een zwart witte polkadot en een badpakje met dierendessin. Daarbij nog wat leuke zwembroekjes met liberty print van de Zara.

Fiene in polka dot zwempakje | UrbanMoms.nl

We vinden het heerlijk om te genieten van de zon, maar tegelijkertijd weten we ook allemaal dat de zon veel schade aan kan richten. Goede bescherming hier tegen is dus een must! Naast een goede zonnebescherming (zoals Naïf protecting sunscreen SPF50 en Naïf cooling aftersun om de huid te herstellen na het zonnen) is er ook UV zwemkleding met een UPF50+, wat uitstekende bescherming biedt tegen zonlicht. Claesen’s, Beach & Bandits, Snapper Rock, Molo Kids, Minnow en ook Hema zijn wat merken waar je terecht kunt voor UV zwemkleding.

Naast goede zonbescherming en zwemkleding kunnen de accessoires natuurlijk niet uitblijven, denk bijvoorbeeld aan een leuk hoedje of petje, waterschoentjes, zonnebrilletje en een leuke XL hydrofieldoek, bijvoorbeeld die van Lodger, kortom met al deze leuke spulletjes ben je helemaal summerproof!

Zwemkleding zomer | UrbanMoms.nl

Shop deze leuke zwemitems hier:

  1. Zwempakje roze
  2. Zonnehoedje
  3. Bikini met franjes
  4. Waterschoentjes roze
  5. Lodger hydrofieldoek
  6. Naïf zonnebrandcreme
  7. Blauw gestreept zwempakje
  8. Zwembroekje dots
  9. Zwemsuit
(Visited 173 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *