SUMMER READY MET DEZE BUGABOO ACCESSOIRES

Summer ready met Bugaboo accessoires | UrbanMoms.nl

De zomervakantie staat voor de deur. Al werkt het weer van de afgelopen maand niet erg mee, wij zitten over een maand heerlijk in het zonnetje in Valencia! Onze Bugaboo Bee3 gaat uiteraard ook mee voor alle ritjes en slaapjes van Riff. Maar wist je dat Bugaboo ook veel fijne accessoires heeft om de Bee, Buffalo, Cameleon, Donkey of Runner goed aan te kleden, zodat jij -en jouw kleintje- deze zomer stylish voor de dag komen én van alle gemakken zijn voorzien?!
Wij zetten onze favoriete accessoires voor je op een rijtje. Wat dacht je bijvoorbeeld van de transport tas; een must-have voor als je op vliegvakantie gaat want zo komt je kinderwagen tenminste ongeschonden aan!

Lees ook: 6 survival tips voor het reizen met een peuter.

De cup holder is bij mij favoriet voor alle glazen wijn, uh flesjes water bedoel ik natuurlijk ;). Maar ideaal is hij zeker! Ook de zonnekap is favoriet. Wij hebben een hele zwarte Bee3, dus dat is in de volle zon erg warm. Met de zonnekap (UPF 50+) ligt de kleine uit de zon en waait er een verkoelend briesje door de gaten in de kap waar gaas voor zit, die de muggen weer tegenhoudt (hij sluit helemaal aan op de wagen). Top dus.

Bekijk alle accessoires hier maar eens. En hieronder vind je mijn favorieten op een rijtje. Get inspired en enjoy Summer!

Shop onze favo Bugaboo accessoires hier:

  1. Transport tas
  2. Katoenen dekentje
  3. Wheeled board
  4. Parasol
  5. Dienblad voor snacks
  6. Cup holder
  7. Zonnekap
(Visited 356 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *