THE FUTURE IS OURS: NIEUWE AW16 COLLECTIE

We schreven al eerder over The future is ours hier en hier, wat betekent dat wij fan zijn van dit eigenzinnige merk.Ook de nieuwe collectie is er weer eentje waar wij enthousiast over zijn. Dit seizoen met veel invloeden uit Japan. Denk sushi, ninja’s, kill bill the movie en mooie grafische designs. Veel blauw (indigo!), bordeaux rood en grijstinten. Het is duidelijk dat de inspiratie voor nieuwe collecties opgedaan wordt door veel buiten sporten als snowboarden, skiën, wandelen, fietsen en surfen. Dit is een merk voor stoere types. Types die houden van buiten zijn, houden van bewegen en niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden.

TFO|UrbanMoms.nl

En ondanks dat The future is ours  een merk is wat zich op jongens richt, vind ik dat het stoere meisjes ook absoluut niet misstaat! De t-shirts zijn van lekker katoen en de truien hebben een mooie fitting! Ook voor als het straks weer kouder wordt mooie jassen. Moeilijk voor te stellen nu misschien, maar het wordt écht weer nat en misschien gaat het ook wel sneeuwen (ja, graag!) en dan zijn de donsjassen ook echt te gek.

TFO|UrbanMoms.nl

 

TFO|UrbanMoms.nl

De ‘monster’ trui vind ik echt heel geestig en het detail van de trui met visjes en borstzakjes vind ik erg mooi. Het zijn de details, zoals een ander kleur zakje wat het allemaal net even anders maakt, net wat minder standaard. En dat spreekt ons aan.

De nieuwe collecties ligt nu in de winkels, maar online zijn de t-shirts, truien en longsleeves ook te koop via de website.

TFO|UrbanMoms.nl

(Visited 241 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *