Popconcert Hippe Gasten podium Grounds | UrbanMoms.nl

UIT TIP: INTERACTIEF POPCONCERT VOOR KIDS (EN OUDERS!)

Nog 2,5 week en dan start de Voorjaarsvakantie voor het midden en het zuiden van het land. Als je de zon niet opzoekt óf met de kids op de skivakantie gaat, wat ga je dan doen als je thuis blijft?

Interactieve en muzikale zondagmiddag

Op zondag 21 februari 2016 organiseert podium Grounds in Rotterdam een interactief concert voor kids (en hun ouders), samen met SKVR en PUNT 5. En de kids kunnen zelfs meewerken als geluidsman/vrouw of lichtman/vrouw bij het concert! Het beloofd een interactieve muzikale en theatrale middag te worden, waar iedereen met een goed gevoel weggaat.

Hippe Gasten in concert

De band Hippe Gasten zorgt voor de muzikale invulling. Zij spelen al jaren popliedjes voor kinderen en volwassenen op verschillende festivals. En belangrijk: het is niet alleen leuk voor de kids. Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas… Ik hoor Flint al ‘rock and roooooollllll’ roepen! Maar ook als ouder word je blij van deze zondagmiddag invulling. Bekijk hier het filmpje maar eens.

Wanneer: Zondag 21 februari 2016
Tijd: 15.00 uur
Waar: Podium Grounds, Pieter de Hoochweg 125, Rotterdam
Entree: €7,50 (voor kids en volwassenen) > kaarten koop je hier

Wij mogen 4 kaarten weggeven

Wij kunnen helaas zelf niet, maar wij mogen wel 4 gratis kaarten weggeven! Heb jij zondag 21 februari 2016 om 15.00 uur nog niets te doen? Blok dan je agenda. Vier kaarten winnen? Zo maak je kans:

  1. Laat hieronder jouw naam en emailadres achter
  2. En laat ons weten met wie jij naar dit concert wilt gaan. That’s all!

De winnaar maken we woensdag 10 februari via een persoonlijke mail bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

(Visited 262 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

7 Comments

  1. Malaika wil graag met haar rockchick Elin weer als groupies bij de Hippe Gasten hangen… Ze worden per limousine door firma Mama gebracht!

  2. De kinderen, met name onze dochter, zingen alle liedjes van Anders en de andere twee cd’s mee. Haar slangenknuffel noemt ze soms Pythonnie van Tegenover… Zou super zijn om ze met ons gezin (papa, mama, zoon van 11, dochter van 8) live te zien!

  3. Een super leuk uitje speciaal voor “grote zus” met haar mama en papa. Want als je een klein broertje hebt wil je je ouders ook weleens helemaal voor jou alleen.

  4. Ah, vet cool! Daar wil ik graag naar toe met Toon (die zet de Toon ;)) en een van de kids van mijn vriendin Liedwine. En dan kopen we voor haar andere dochter gewoon een jasje bij. Uuuh…. voor welke leeftijd is ’t eigenlijk?

  5. Ziet er superleuk uit!! Mijn zoontje: Lars zou er naar eigen zeggen graag met papa en mama en z’n beste vriendje Tom heen willen. Ben benieuwd.

  6. Heel graag! Met m’n 3 stoere chickies en papa! Het is dan papa’s verjaardag en wat is er nou leuker dan met je vader naar een stoer concert gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *