Toms + Every Mother Counts collectie | UrbanMoms.nl

TOMS + EVERY MOTHER COUNTS COLLECTIE

Wie kent ze niet? De comfortabele instapschoenen van TOMS. In 2006 is het Amerikaanse merk opgericht en is één van de meest bekende en succesvolle goede doelen merken. Bij elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. One For One. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

Toms + Every Mother Counts collectie | UrbanMoms.nl

Hoe het allemaal begon…

De bedenker van TOMS, Blake Mycoskie, merkte tijdens een bezoek aan een Argentijns dorp op dat de kindjes geen schoenen droegen om hun voeten te beschermen. Om ze te kunnen helpen zette hij TOMS op. Met elk paar schoenen dat wordt verkocht, schenken zij een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood.

Wat begon als een kleinschalig liefdadigheidsproject is inmiddels uitgegroeid tot een snel groeiend en succesvol bedrijf. Inmiddels heeft TOMS al meer dan 70 miljoen (!) schoenen cadeau gegeven aan kinderen in nood.
De dag van vandaag, zijn er tal van modellen, voor dames, heren en kinderen, kortom voor ieder wat wils! Fashionable footwear én er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Daarbij zetten ze zich ook in voor goede oogzorg, schoon drinkwater, dragen ze bij aan de werkgelegenheid in deze landen en bieden ze kraampakketten aan. Every Mother Counts is zo’n organisatie die zich inzet voor een veilige zwangerschap en bevalling voor elke moeder, overal ter wereld.
Toegang voor goede kraamzorg is in een land als Nederland vanzelfsprekend, maar helaas is dat niet overal ter wereld zo. Om de twee minuten sterft er een moeder aan de complicaties van een zwangerschap of bevalling, dat zijn 720 (!) vrouwen per dag. In veel gevallen had dit voorkomen kunnen worden wanneer er goede kraamzorg was geweest.

Mooie samenwerking met Every Mother Counts

Zeker nu ik zelf moeder ben, schrik ik hier enorm van. TOMS en Every Mother Counts hebben de handen in één geslagen en samen ontwikkelde ze een collectie voor moeder en kind, met de oranje roos als herkenningspunt. Deze roos staat symbool voor kraamzorg. Zijn ze niet leuk?!

Bij ieder TOMS + Every Mother Counts product wat je koopt, wordt er €5 aan Every Mother Counts gedoneerd. Hoe mooi is dat! De TOMS + Every Mother Counts collectie shop je hier.

Liefs,
Elise

Toms + Every Mother Counts collectie | UrbanMoms.nl

(Visited 133 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *