Tonki fotolijstje van karton | UrbanMoms.nl

MUST-HAVE MONDAY: EEN UNIEK FOTOLIJSTJE VAN GERECYLED KARTON

Tonki; de merknaam van een gewoon fotolijstje zou je zeggen… Maar niets is minder waar. Want toen ik wist hoe dit werkte, werd ik pas echt enthousiast! Dit is namelijk geen gewoon fotolijstje, maar een fotolijstje gemaakt van gerecycled karton. Eigenlijk moet je eerst even het onderstaande filmpje bekijken…

Je krijgt namelijk de Tonki binnen met de post (en hij past gewoon in de brievenbus). Daarna moet je wel even zelf aan de slag, want je vouwt het karton tot een fotolijstje.
Online via tonki.nl kan je zelf je favoriete foto uploaden, vanuit Instagram, Facebook, Tumblr of je eigen computer. En voor €9,99 + verzendkosten wordt hij thuis gestuurd. Je kunt het fotolijstje (25 x 25 cm) ophangen of neerzetten. De foto wordt direct op het karton geprint. Door de witte onderlaag, is de print van verrassend goede kwaliteit.

Ik heb mijn fotolijstjes een mooie plek gegeven in de woonkamer. Al moet ik eerlijk zeggen, dat ik niet goed weet wat de beste plek is: in een vierkant bij elkaar of juist onder elkaar. Wat vinden jullie?
Neem in ieder geval eens een kijkje op tonki.nl. En als je zo’n kartonnen fotolijstje besteld, heb ik je in ieder geval iets unieks voor aan je muur! Get inspired!

Tonki fotolijstje van karton | UrbanMoms.nl

Tonki fotolijstje van karton | UrbanMoms.nl

Tonki fotolijstje van karton | UrbanMoms.nl

(Visited 1.949 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

6 Comments

    1. Wonderbaarlijk mooi moet ik eerlijk zeggen! Op een foto zie je het niet goed, maar ik ben echt heel blij met het resultaat. Toch maar zelf eentje proberen ;)

    1. Dank je wel en dit ga je misschien niet geloven, maar het bankje is van de Leen Bakker. Binnenkort meer hierover op de blog ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *