Laduree Antwerpen | UrbanMoms.nl

TRAKTEER JEZELF OP DE VERRUKKELIJKE MACARONS VAN LADUREE door Anaïs

In de Schuttershofstraat is een tijdje terug Ladurée geopend. Wat altijd mijn moment van extase was als we naar Parijs gingen, bevind zich nu gewoon in Antwerpen: zalig! Ladurée stond bij iedere bezoek aan Parijs als afsluiter bovenaan op mijn lijstje.

Voor diegenen onder jullie die nu denken waar heeft die Belg het over: Ladurée is dé macaron specialist en dat al sinds 1862… En voor de andere helft die nu denkt: macaron? Macarons zijn kleine luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. En bij Ladurée vind je nu eenmaal de beste exemplaren!
Niet alleen het interieur maar ook de geur, kleurtjes van de macarons en de verpakkingen geven je gewoon elke keer weer zin om met zo’n prachtig gevuld doosje naar huis te gaan. Mijn absolute favorieten: Vanille – Pistache – Chocolat – Framboise.

En nu je toch met zo’n doosje van Ladurée rondloopt in de Schuttershofstraat, loop dan ook even binnen bij Zadig & Voltaire. In Nederland vind je het Franse merk bijna nergens. Zonde, want het ziet er altijd zo top uit. Het idee van Zadig & Voltaire was een nieuwe vorm van luxe te creëren voor dames, heren en kids. Ze hebben ook super leuke accessoires staan, iedere collectie weer. Ik moet toegeven dat er best een prijskaartje aanhangt, maar kom met Kerst mag je jezelf wel eens in de watten leggen toch? Zeker de moeite waard om even binnen te lopen.

Let the season be Merry and 2014 awesome!

Laduree Antwerpen | UrbanMoms.nl

Laduree Antwerpen | UrbanMoms.nl

Laduree Antwerpen | UrbanMoms.nlOok al aan het watertanden? Check de website van Ladurée voor meer informatie en locaties op laduree.com

(Visited 1.694 times, 1 visits today)
About the author
Anaïs is mama van Lou (2012) en werkt als accountmanager bij Bugaboo. Ze woont in Brabant, maar als rasechte Antwerpse gaat haar hart nog steeds sneller slaan voor deze prachtige stad aan de Schelde. Zij tipt jullie regelmatig de leukste shops en hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *