Veluwse Zwerfhut vakantie met kids | UrbanMoms.nl

[TRAVEL] MET DE KIDS OP VAKANTIE IN EIGEN LAND

April staat in het teken van TRAVEL. Deze maand inspireren we jullie elke donderdag met plekken op de wereld die je (met of zonder kids) bezocht moet hebben. En vandaag laten we je zien hoe leuk het is om in eigen land op vakantie te gaan!

Met het fijne weer van de afgelopen week krijg ik weer vakantie-vibes en gaat het weer kriebelen om onze zomervakantie te boeken! Nu Flint nog geen 4 jaar is, kunnen we de meivakantie en het hoogseizoen nog fijn omzeilen. Meestal gaan we richting het buitenland. Maar al sinds ik klein ben, heeft de Veluwe mijn hart gestolen. Prachtige natuur, gewoon in eigen land. Even weg uit de stad.

Vroeger gingen wij met de vouwwagen achter de auto richting de Veluwe. Met z’n allen de tent opzetten, met de wc-rol onder je arm naar het toilet en eten en drinken van plastic servies. Maar (gelukkig) zijn die tijden veranderd! Tegenwoordig gaan we toch liever voor iets meer luxe. We zijn immers op vakantie en willen het onszelf zo gemakkelijk mogelijk maken, toch?! Ik zoek dan het liefst de leukste (lees: hipste) plekjes uit die voor de kids prima zijn, maar voor ons ook nog leuk en aangenaam zijn. En dan bedoel ik niet overnachten in een standaard chalet op een mega camping…

Overnachten in een Veluwse Zwerfhut is daarom een super leuke tip als je even wilt ontsnappen aan het stadse leventje. Een mini break om even op te laden met de kids of een korte vakantie? Op camping de Wije Wereld in Otterlo kan je overnachten in zo’n prachtige Zwerfhut. Helemaal gemaakt van hout uit het naastgelegen bos, met alle luxe van thuis en super sfeervol ingericht.
In deze Zwerfhut kan je met 6 personen slapen. Beneden slapen de ouders in een bedstee, terwijl er op de vliering plek is voor nog 4 personen. Slaapfeestje voor de kids dus.

Daarnaast is deze maand het nieuwe familierestaurant, natuurpoort en indoor speeltuin De Houtzagerij geopend op hetzelfde terrein. Je kunt vanaf hier een mooie wandeling of fietstocht maken door de bossen, heide en zandverstuivingen. Na de tocht een wijntje op het terras en een hapje eten in het restaurant, want de kids vermaken zich toch wel in de indoor of buiten speeltuin. Get inspired!

Veluwse Zwerfhut vakantie met kids | UrbanMoms.nl

Veluwse Zwerfhut vakantie met kids | UrbanMoms.nl

Veluwse Zwerfhut vakantie met kids | UrbanMoms.nl

Veluwse Zwerfhut vakantie met kids | UrbanMoms.nlMeer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van camping De Wije Werelt.

(Visited 1.595 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *