TreasureTin|UrbanMoms.nl

TREASURE TIN: VOOR AL DIE KLEINE SCHATTEN

Je herkent dit vast wel: ‘mama, dit schelpje MOET mee naar huis’ of ‘ waar leg ik dan mijn armbandje als ik ga slapen?’. Meestal belanden deze ‘treasures’ ergens op een plankje of in ieder geval op een plek waar het vergeten wordt of niet meer kan worden teruggevonden, wat resulteert in dikke tranen…

TreasureTin|UrbanMoms.nl

Maar niet getreurd; voor alle stylish oplossingen voor het bewaren van mooie herineringen (van kinderen, maar ook jezelf) komt Make History altijd met een perfecte oplossing. Eerder schreven we al over de Time Capsules  en de Little Quote Jar. Maar nu is daar de Treasure Tin.

TreasureTin|UrbanMoms.nl

De Treasure Tin is een super fijn en stijlvol (tinnen) doosje met handig elastiekje als sluiting voor het bewaren van al die kleine schatten. Een doosje wat een plekje verdiend in een kinderkamer, maar ook in de badkamer of op een plankje in de woonkamer misstaat het niet! Hier kan iedereen zijn of haar spulletjes bewaren die van waarde zijn, zoals eerste melktandjes, sieraden, buitenlandse muntjes of gewoon dat takje uit de tuin en schelpje van het strand.

Er zijn 3 kleuren genaamd Blush, Monochrome en Radiant Royal Blue. Je shopt ze hier.

TreasureTin|UrbanMoms.nl

(Visited 405 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *