Twinning is winning | UrbanMoms.nl

TWINNING IS WINNING!

Draag jij wel eens dezelfde kleren als je dochter? Tegenwoordig iets wat we geregeld voorbij zien komen! Ook ik vind het -zo nu en dan- leuk om afgestemd te zijn op elkaar. Samen dezelfde tutu rok aan, hetzelfde sjaaltje, dezelfde sweater of allebei dezelfde schoenen aan, het kan allemaal!

Ook kan je jullie outfit op elkaar afstemmen door het gebruik van kleur en prints met elkaar te laten matchen. Het Spaanse label Bobo Choses maakt het mogelijk om jou als mommy en je ‘little you’ met elkaar te laten matchen. Je vind er namelijk naast de kindercollectie ook een geweldige dames collectie.
En Gray Label heeft de family sweater, zoals de naam al zegt een heerlijke sweater voor het hele gezin, hoe leuk is dat! Ik heb nog wat twining items op een rijtje gezet.

We both love denim, daarom zowel een spijkerjasje voor Fiene als voor mij (zie top foto). Het spijkerjasje van Fiene is afkomstig van de Zara. Hoewel Fiene maatje 86 draagt, is dit spijkerjasje maatje 104. Hierdoor valt die lekker ruim wat het jasje extra stoer maakt en daarbij, kan ze er lekker lang mee doen!
Fiene draagt geregeld mijn sjaaltjes, zo ook de boerensjaaltjes.

Twinning is winning | UrbanMoms.nl

Tot slot wil ik graag nog dit te zoetje jurkje met jullie delen, helaas niet in een mommy variant verkrijgbaar, hé wat jammer nou ;). Het jurkje met kersen print en de witte sandaaltjes zijn ook afkomstig van de Zara.
Liefs, Elise

Fiene in Zara | UrbanMoms.nl

(Visited 2.157 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *