UIT TIP: BEZOEK VANDAAG DE SISSY BOY SUMMER MARKET IN AMSTERDAM

Sissy-Boy organiseert voor de 2e keer de Summer Market in het Vondelpark. Een gezellige bonte mix aan kraampjes van jonge creatieve ondernemers zoals Lena the fashion library, Story Tiles, Crisp Sheets en Little Indians. Natuurlijk vind je er ook dit keer weer de bijzondere Sissy-Boy Vintage finds, en de leukste producten voor in je huis en tuin uit de Sissy-Boy zomercollectie.

Heb je meer zin om zelf iets te ondernemen? Schrijf je dan in voor een van de workshops zoals yoga, bootcamp, urban gardening of longboarden. Natuurlijk is er ook voor kids genoeg te doen! Ze kunnen hun creativiteit kwijt door lekker te gaan knutselen onder begeleiding van The Kidspiration Club. Ben je muziekliefhebber? Ga dan naar een van de optredens van Wicked Jazz Sounds, Je veux flaner en The Maestros. Let’s celebrate Summer!

Sissy-Boy Summer Market, zaterdag 30 mei 2015, van 10.00 uur tot 18.00 uur in het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam. De toegang is gratis!

Sissy Boy Summer Market Amsterdam | UrbanMoms.nl

(Visited 219 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *