FeelGood Market Eindhoven | UrbanMoms.nl

UIT TIP: FEELGOOD MARKET IN EINDHOVEN door Lonneke

Naast de vele creatieve bedrijven, winkels en ondernemingen die je er vindt, is er op elke 3e zondag van de maand de FeelGood Market. Een gezellige creatieve markt met veel lokale ontwerpers, webshophouders, handgemaakte producten, creatieve ondernemers, mooie food-concepten en live muziek. Er is van alles te beleven en proeven. Bovendien worden er vele workshops georganiseerd, ook voor de kleintjes!

FeelGood Market Eindhoven | UrbanMoms.nl

In de maanden met mooi weer staat het Ketelhuisplein vol met kraampjes tijdens de FeelGood market en wordt er volop gebruik gemaakt van het terras en de loungekussens buiten. In de wintermaanden verhuist de markt naar binnen, in het klokgebouw. De rauwe industriële omgeving is de perfecte locatie voor dit evenement. Ik bezocht in december de kerst-variant van de FeelGood Market, in het klokgebouw. Maar liefst 3 hallen vol met kleine, gezellig verlichte, kraampjes met allerlei moois, wederom veel originele workshops, en veel heerlijke en eerlijke producten om van te smullen.

Ons meisje Noa snoepte van zelf gekozen gedroogde vruchten, manlief ging uiteraard voor een versgebakken biologische hamburger en we proefden verder van alles. Er werd geknutseld en technisch gebouwd met de grotere kids, geschminkt en flink gebruik gemaakt van de loungekussens op de vloer, onder het genot van lekkere live muziek! Bovendien vind ik het zelf altijd heerlijk om hier te zien welke bijzondere intiatieven er steeds worden genomen in mijn stad en kennis te maken met de ondernemers/ ontwerpers en hun producten.

Als je Strijp-S nog niet kent, dit gebied heeft zoveel dat de moeite waard is! Echt een aanrader voor een dagje uit met het hele gezin!

FeelGood Market Eindhoven | UrbanMoms.nl

FeelGood Market Eindhoven | UrbanMoms.nl

FeelGood Market Eindhoven | UrbanMoms.nl
FeelGood Market Strijp-S
Elke 3e zondag van de maand
12.00-18.00 uur
Klokgebouw of Ketelhuisplein (Strijp-S)
Voor meer informatie: feelgoodmarket.nl

(Visited 259 times, 1 visits today)
About the author
Lonneke woont in Eindhoven met manlief en 2 kids. Ze is drijvende kracht achter WOWN! en blogt op Bubblemint.nl. Ze is gek op design, citytrips en ze gaat er graag op uit met de kids! Op UrbanMoms deelt Lonneke de trendy hotspots in de lichtstad met jullie.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *