UIT TIP: MAMA EVENT IN ROTTERDAM NEXT WEEKEND

Weet je nog, 2 jaar geleden in LP2 Las Palmas, de allereerste editie van het Mama Event in Rotterdam. En komend weekend staat de tweede editie van dit shoppingevent op het programma! Zaterdag 12 en zondag 13 november 2016 in het WTC om precies te zijn. Dus mocht je voor of na de intocht op zaterdag of op zondag nog geen plannen hebben, kom dan zeker even langs want er staan zulke leuke deelnemers op dit fijne Rotterdamse event én zelf geef ik op zondag om 14.00 uur een workshop over hoe je een blog start.

Leuk als je komt

Met de speciale code ‘happyshopping’ koop je nu je kaartje voor €5 i.p.v. €7,50.
En ik mag 2x 2 kaarten weggeven! Dus neem je zus, vriendin, tante óf je man mee ;) Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder een berichtje achter te laten en woensdag zullen we de winnaar via de mail bekend maken.

Over het Mama Event

Het shoppingevent voor de (bijna) moeder. Zaterdag 12 november en zondag 13 november 2016 van 10.00-17.00 uur in het WTC, Beursplein 37, in Rotterdam. Kijk voor meer informatie maar eens op mamaevent.nl.

Mama Event shoppingevent | UrbanMoms.nl

(Visited 359 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

10 Comments

  1. Editie 1 was al heerlijk. Ik denk dat t nu nog leuker is! Toen nog mama van 1 en hopen dat er ooit een 2e kindje zou mogen komen. Nu mama van 2. Zou graag met mijn vriendin gaan’

  2. Ik zou graag kaarten winnen voor m’n vriendin en mij voor volgende week zondag. Het lijkt me heerlijk om als twinmom uit m’n drukke mom life te stappen en eens even lekker met vriendinnen erop uit te gaan!

  3. Oh yes! For my bestie & me. Deze new mommy’s hebben elkaar zò gemist. Lijkt ons super fijn om bij te kletsen en lekker te kunnen shoppen voor onze mini’s bij het mama event. :-)

  4. Hi Esther, dankjewel voor dit leuke berichtje, wist niet dat dit event bestond!
    En heb toevallig nog geen plannen;) Lekker een dagje op een mama event rondlopen lijkt me heerlijk, én ze hebben nannies geregeld wat fijn. Samen met mijn mama en mijn zus kom ik graag langs.

    groetjes en liefs,
    Lyla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *