Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

UIT TIP: NIJNTJE IN MADURODAM

In maart 2016 werd een geheel nieuwe Nijntje speeltuin onthuld in Madurodam. Tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan dit nostalgische park in Den Haag.
Voor mij persoonlijk was het al heel wat jaren geleden dat ik een bezoekje bracht aan Madurodam. Vaak gingen we er met school als schoolreisje naar toe, maar zijn ook regelmatig met het gezin geweest.
Sinds ik zelf kindjes heb, heb ik nog geen bezoek aan het themapark gebracht. Gek eigenlijk, want het is maar 30 minuten rijden vanaf Rotterdam. Maar de opening van de nieuwe Nijntje speeltuin was een goede reden om er weer eens een kijkje te nemen.

Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

Nijntje dagen tijdens Pasen

Om de opening van de nieuwe speeltuin te vieren, zijn er speciale Nijntje dagen tijdens het Paasweekend (24 t/m 28 maart 2016). Kindjes van 0-6 jaar kunnen in de speeltuin schommelen, klimmen, klauteren en Nijntje en haar vriendinnetje Nina heten iedereen welkom bij de ingang. Daarnaast kunnen de kindjes een leuke speurtocht doen, aan de knutseltafel een mooie kleurplaat maken of luisteren naar een verhaaltje in het voorleeshoekje. Je ziet, de speeltuin is ook door Flint goedgekeurd.

Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

Kijken, beleven en doen

Naast deze speciale Nijntje dagen tijdens Pasen, is er het hele jaar door natuurlijk nog veel meer te zien, te beleven en vooral te doen. In Madurodam beleef je namelijk spelenderwijs waar een klein land groot in is. Stap in de schoenen van Armin van Buuren en mix zelf een beat bij de DJ tafel. Leer vliegen als een piloot op Schiphol en laad zelf een schip met containers in de haven van Rotterdam. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en laat zien of jij een echte Wesley Sneijder bent op de voetbalveldjes. Verder is er een avontuurlijke speeltuin om lekker uit te razen, en dus sinds gisteren een Nijntje speeltuin voor de allerkleinsten.

Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

Nijntje in Madurodam | UrbanMoms.nl

Wist je dat Madurodam goed toegankelijk is voor kinderwagens en dat er een aantal kinderkarretjes beschikbaar zijn (voor de kindjes die moe zijn en niet meer willen lopen ;) ), die je tegen een borg van €2,00 kunt gebruiken?

Madurodam is elke dag open van 11.00-17.00 uur. Je vind het themapark aan de George Maduroplein 1 in Den Haag. Kijk voor meer informatie en tickets op hun website.

(Visited 1.862 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *