UITTIP: NORTHERN FLAVOUR FESTIVAL

Uittip: Northern Flavour Festival | UrbanMoms.nlOp zaterdag 17 augustus vindt de eerste editie van Northern Flavour plaats in het Zwaanshalsgebied in Rotterdam. Een plek die steeds vaker wordt omschreven als het Berlijn, het Soho en Meatpacking district uit New York en de leuke wijken uit Londen. Je vind er leuke designshops, ateliers en gezellige eettentjes.

In de winkels en een aantal leegstaande pandjes worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, demonstraties, exposities en er is live muziek. Kom tijdens Northern Flavour bij Olga Korstanje je eigen keychain stansen, ga bij Showroom 41 langs voor een ‘5 minute lipstickworkshop’ of kom naar de proeverij van Branco’s Delicatessen. Ook voor kinderen is er van alles te doen.
’s Avonds vindt er in Garage C een aanschuifdiner plaats waarbij je voor €12,50 kunt aanschuiven en je kan laten verrassen door een royaal diner, bereidt door ‘Cuistot Laurant’ en zijn team.
Lucas de Peinder van ‘De beste Singer Songwriter van Nederland’ zal aanwezig zijn om het diner nog aangenamer te maken met zijn liedjes.
Come and taste the Northern Flavour!

Northern Flavour is een initiatief van Kirsty Nagel van Urban Nomads en Lisa Manuels van Elle Aime.

(Visited 72 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *