Wednesday Night Skate | UrbanMoms.nl

UIT TIP: WEDNESDAY NIGHT SKATE -tried & tested-

Elke zomer barst het jaarlijkse skatefestijn los in Rotterdam: Wednesday Night Skate. Op vijf woensdagavonden veroveren skaters de bekende straten in Rotterdam, zoals de Coolsingel, Kralingse Bos en de Maasboulevard. Het 13 kilometer lange parcours is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners. Ook skaten er veel ouders met hun kinderwagen mee.
Na elke tocht is het nog twee uur lang feest met allerlei activiteiten waaronder een heuse Rollerdisco, DJ’s en verscheidene skate demo’s. Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten zijn op de Binnenrotte, ook wel bekend als het marktplein naast station Blaak. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit event ontzettend leuk (en sportief) is, waar jaarlijks 40.000 tot 50.000 skaters aan meedoen! Enjoy!

Wednesday Night Skate 2013
19.30 uur Start vanaf de Binnenrotte
21.00 uur Einde tocht en Skate Jam

Woensdag 24 juli
Woensdag 31 juli
Woensdag 7 augustus
Woensdag 14 augustus
Woensdag 21 augustus

Kijk ook eens op www.wednesdaynightskate.nl

(Visited 163 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *