DDW bloggerscafe Dutch Design Week | UrbanMoms.nl

UP-DATE: URBANMOMS.NL OP DUTCH DESIGN WEEK

Afgelopen zondag kondigde ik het al aan in My Instagram Week: UrbanMoms.nl is dit jaar onderdeel van de Dutch Design Week en wel tijdens het DDW Bloggerscafe. In de week van 18 t/m 26 oktober 2014 zal er in Coffeelovers in Eindhoven een bloggerscafe worden geopend.

DDW Bloggerscafé

Het idee achter het DDW Bloggerscafe is dat het een inspirerende plek gaat worden midden in het centrum van Eindhoven tijdens de Dutch Design Week. Dé plek waar bloggers (alle soorten en maten) samen kunnen komen om elkaar eens offline te ontmoeten, DDW inspiratie te delen met elkaar, met bezoekers, maar ook met hun volgers. Het DDW Bloggerscafe is open voor iedereen die er gebruik van wil maken. Lees hier de officiële aankondiging.

Wanna join our KIDS team?

Met mijn KIDS team zal ik op dinsdag 21 oktober van 13.00-18.00 uur LIVE bloggen vanuit het DDW Bloggerscafe. Kom gezellig langs als je toch naar de DDW gaat en start de dag met een lekkere kop koffie bij Coffeelovers. En mocht je het leuk vinden om onderdeel te zijn van ons KIDS team, stuur me dan even een mailtje! Er is nog een plek vrij!

Programma

Het programma in het DDW Bloggerscafé gaat er ongeveer zo uitzien:
DDW bloggerscafe Dutch Design Week | UrbanMoms.nl

DDW team bekend

Inmiddels is ons KIDS team compleet, maar iedereen (volgers en bloggers) is welkom om het DDW bloggerscafe te bezoeken en met ons mee te bloggen of gewoon gezellig een kop koffie of thee te komen drinken! Super leuk om je te ontmoeten in Eindhoven! Laat je weten als je komt?!

Ontmoet UrbanMoms.nl én het KIDS bloggersteam op dinsdag 21 oktober 2014 in Eindhoven:

Het DDW Bloggerscafé is een initiatief van Lonneke van Bubblemint (en gastblogger op UrbanMoms.nl).

(Visited 105 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

4 Comments

    1. Wat leuk dat je interesse hebt Janske! De enige voorwaarde is dat je een eigen blog hebt en affiniteit met (kids) design. Stuur me anders even een mailtje. Liefs Esther

  1. Ik heb wel interesse in het bloggersteam.
    Ben moeder van een dochtertje, die ik wel mee moet nemen, zij is echter 7 mnd en een erg makkelijk kind dus daar heb je geen kind aan haha ;-)
    Waarheen kan ik emailen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *