UMB’s 1e EVENT: MEET UP & SHOP IN ROTTERDAM

Meet Up & Shop event Rotterdam invite | UrbanMoms.nl

Soooooooo excited! In MOMS maand mei organiseer ik mijn allereerste UMB event! Zaterdag 24 mei aanstaande vindt namelijk de eerste editie van Meet Up & Shop plaats in Rotterdam. Op die dag geef ik jullie een local tour door ‘mijn’ stad en laat ik jullie o.a. kennis maken met de tofste shops van Rotterdam (waar ik ook zelf mijn eigen kleding en kleding voor Flint koop).

Wat heb ik voor je geregeld?

 • Een ontmoeting met Rotterdamse entrepreneurs
 • Online & offline voordeel
 • Een local tour door Rotterdam
 • Persoonlijke styling tips
 • En een aantal leuke verrassingen…

Voor iedereen heb ik (zowel online als offline) iets geregeld, maar voor 10 moms + hun BFF’s net iets extra’s. Dus ook als je er niet bij kunt zijn, geniet je sowieso mee van een kijkje achter de schermen én online voordeel bij mijn favoriete shops. Binnenkort volgt er meer informatie, dus houdt de blog goed in de gaten!
De tour is klein, omdat wij graag persoonlijk met jou kennis maken. Er is deze dag dus maar plek voor 10 moms + jouw BFF. 20 mensen in totaal. En het zou te gek zijn als jij er ook bij bent!

Hoe maak je kans op een persoonlijke invite?

1. Like UrbanMoms.nl & SHPPR & Bonbon on the Block op Facebook en/of Instagram (allebei mag natuurlijk ook!)
2. Tag je beste vriendin onder de post & let us know wat je graag van deze ondernemende ladies zou willen weten…

En dan?

T/m woensdag 7 mei kan je meedoen om kans te maken op die exclusieve invite. Op 8 mei 2014 maken wij de 10 lucky moms + BFF’s bekend. Je wordt 8 mei persoonlijk door ons op de hoogte gesteld of jij en jouw beste vriendin erbij zijn op 24 mei! Je ontvangt daarna meer informatie over het event. En natuurlijk alleen meedoen als je daadwerkelijk op 24 mei tussen 13 – 16 uur in Rotterdam kunt zijn… :) Let’s Meet Up & get connected!
Inmiddels hebben 10 lucky moms een berichtje van ons gekregen met een persoonlijke invite.

UMB & Friends

Deze dag zouden we niet kunnen organiseren zonder onze vrienden van Bonbon on the Block, SHPPR, CaraMel, Susan Bijl & de KoffieKever. Erg leuk om je op 24 mei te ontmoeten! Laat je weten of je erbij bent?

Meet Up & Shop event Rotterdam SHPPR | UrbanMoms.nl

Meet Up & Shop event Rotterdam Bonbon on the Block | UrbanMoms.nl

(Visited 83 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder van UrbanMoms.nl, runt samen met haar compagnon creatief bureau vanDAMM, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

8 Comments

 1. Wat een fijn idee!
  Ik ben een mommy van 2 en ben door Urban Moms geinspireerd ook een blogje te beginnen. Als new blogging mommy on the block zou ik graag tips krijgen en een tour door Rotterdam, een stad waar ik nog niet zo bekend ben lijkt me een kers op de taart! Fingers crossed!

 2. Wat ontzettend tof dat je dit organiseert. Zelf ben ik geen moeder, maar mijn vriendin binnenkort wel. Haar zou ik dan ook heel graag meenemen. Het lijkt me super om samen met haar de leukste winkels in Rotterdam te ontdekken en inspiratie op de doen door jou en andere ondernemers. Ik ga duimen :)

  1. Thanks Karlijn! Vergeet je niet om je vriendin op Facebook of IG te taggen? Leuk als je erbij kunt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *