UMB’s ZOMERVAKANTIE TIPS: Verrassende vakantie adressen op Bijzonder Plekje

Sfeervolle vakantiewoningen, bed & breakfast adressen en bijzondere hotels en overnachtingen; op Bijzonder Plekje vind je de meest verrassende adressen en de leukste tips voor levensgenieters! En vandaag delen wij de 5 meest Bijzondere Plekjes voor een leuke vakantie met kids.

5 bijzondere zomervakantie adresjes:

1. Bij ons in Groesbeek
Trefwoorden: leuke glamping accommodaties, jachthut, veldkamers, tipi’s, beekje om in te spelen.

Bij ons in Groesbeek: vakantie met kids | UrbanMoms.nl

2. De Dorpswoning vakantiewoningen in Brabant
Trefwoorden: fietsen, wandelen, grote tuinen, neem opa & oma mee.

Dorpswoning: vakantie met kids | UrbanMoms.nl

3. Logeer & Sfeer vakantiewoning Gelderland
Trefwoorden: op de boerderij. Hot tub, koeien als buren, trampoline, rust, ruimte.

Logeer en Sfeer: vakantie met kids | UrbanMoms.nl

4. Camping 3 Akers op de Woude
Trefwoorden: Pipowagens en caravans, aan het water, uniek en hip.

Camping 3 Akers: vakantie met kids | UrbanMoms.nl

5. Boerderij ’t Noordland appartementen
Trefwoorden: boerderij dieren, fruit plukken in de moestuin, heel gastvrij, vrijheid in Drenthe.

t Noordland: vakantie met kids | UrbanMoms.nl

Bijzonder Plekje selecteert op basis van persoonlijke beleving de meest bijzondere (vakantie-)adressen in Europa. Van hippe camping tot landelijk gelegen theetuin en van kleinschalige design lodge tot boutique hotel; stuk voor stuk origineel en uniek, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’!

Win het Bijzonder Plekje boek!

Ook geïnspireerd geraakt door deze leuke plekjes? In het Bijzonder Plekje boek vind je nog meer inspirerende adresjes. Winnen? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel ons wat jouw favoriete adresje is! Zondag 22 februari 2015 wordt de winnaar via de mail bekend gemaakt.

Bijzonder Plekje boek | UrbanMoms.nl

(Visited 598 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

4 Comments

  1. Wow te gekke actie ! Wij zijn al een tijdje op zoek naar iets anders.. De pipowagen is echt te gek. Lekker chillen met ons kleine meisje van 2, die er zo in thuishoort want die hangt de hele dag de clown uit ! Duimen dat we een keertje geluk hebben

  2. De hele week ben ik al op zoek naar een vakantie met onze kleine man van 2. Tot nu zonder succes. Please help me out…met dit boek bijvoorbeeld.

  3. Love 2 win! Ik ben nog opzoek naar te gekke tips om met mijn kleintje op vakantie in Europa te gaan. Dit boekje lijkt mij perfecte inspiratie :)

  4. Camping de Lievelinge! Ik vermoed dat die zelfs in het boekje staat! En met nog wat klusuurtjes te gaan ons huisje ( zelf gebouwd ) in Hellevoetsluis. Heerlijke plek omdat er lekker niets is! Strand en en ons lieve gezin, ik kijk er naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *