Lemodi The Office | UrbanMoms.nl

VAN PICKNICKTAFEL NAAR BUREAU: LEMODI MEUBEL METAMORFOSE

Wij schreven al eerder een blog over het merk Lemodi. Weet je nog? Over die fantastische meegroei meubels. We namen onze picnicktafel zelfs mee naar het Vroesenpark, voor Riff z’n eerste verjaardag (waar dankbaar gebruik van werd gemaakt door de aanwezige kleuters).

Een heel nieuw meubel met 2 nieuwe planken

Nu kregen wij vorige week twee losse planken toegestuurd, waarmee wij een heel nieuw meubel konden maken! Joe! Een tof projectje wat ik samen met Flint deed, want de meubels zijn super makkelijk (zonder enige schroef) in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Een kind kan de was doen ;)
En het leuke is dat we nu voor een relatief ‘kleine’ aanschaf een nieuw meubel in de woonkamer hebben staan. Normaal gesproken kost The Office €532 in zijn geheel, maar nu kosten beide elementen €250 in totaal waarmee je dus een compleet nieuw meubel hebt.
Oké, het is niet echt een klein bedrag, maar het zijn de kosten meer dan waard. Het materiaal is hufter-proof, de designs zijn prachtig en je hebt echt een uniek item in de woon- of slaapkamer staan. Bovendien groeit Lemodi mee met jouw kindje en is het dus een investering voor jaren (i.p.v. maanden).

Meubel metamorfose

Het is letterlijk het in en uit elkaar schuiven van de elementen om er een nieuw meubel van te maken. Super makkelijk dus. De voor- en achterkant van de picknicktafel en 2 smalle planken zitten inmiddels weer in de doos en zullen hoogstwaarschijnlijk in de lente tevoorschijn gehaald worden, wanneer er weer feestjes in het park worden gegeven ;) Van de overige elementen konden wij het nieuwe bureau maken. Zie hieronder het resultaat!

Dit was de picknicktafel vóór ons ‘bouwproject’:

Lemodi meubels | UrbanMoms.nl

En dit is het bureautje er:
Lemodi The Office | UrbanMoms.nl

Te leuk toch?! Wil je meer weten over Lemodi? Kijk dan eens op lemodi.com voor meer informatie.

(Visited 337 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *