minalulu|UrbanMoms.nl

VANG DIE DROMEN MET DEZE PRACHTIGE DROMENVANGERS

Er zijn mensen die echt geloven dat het ophangen van een dromenvanger helpt bij een goede nachtrust. Nou, iedere ouder wenst zijn of haar kindje een goede nachtrust toe, dus zie je ze veel terug in de kinderkamers.

We hebben nu zulke gave gewonden van het merk Minalulu, handgemaakt in Duitsland door Vanessa. Moeder van 2 dochters (1 en 5), die na de geboorte van haar tweede kindje en te weinig nachtrust zich is gaan interesseren voor dromenvangers. En ze dus ook zelf is gaan maken. Ze begon met het maken van de favoriete dieren van de kindjes, met de gedachten dat deze dieren de boze dromen zouden wegjagen. Zo heeft ze o.a. tijgers, eenhoorns, Nijntje en paarden gemaakt.

Minalulu|UrbanMoms.nl

Later is ze de varianten met de pompons gaan maken en die vinden we toch leuk! Ze staan geweldig in welke kinderkamer dan ook en zeg nou zelf, er zijn genoeg andere plekken in huis te bedenken waar ze zeker ook niet misstaan.

Minalulu|UrbanMoms.nl

Haar laatste variant is gebaseerd op het paard van Pippi Langkous, wit met zwarte stippen, die staat zeker mooi in monochrome interieurs die we nu vaak zien.

Minalulu|UrbanMoms.nl

Vanessa maakt de dromenvangers naast haar baan als kunsthistoricus in Düsseldorf en woont in Cologne. Kunst en mode zijn haar grote inspiratie voor de verschillende versies die ze maakt. Go check them out!

Minalulu|UrbanMoms.nl

Minalulu|UrbanMoms.nl

(Visited 233 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *