Fresh Tangerine | UrbanMoms.nl

[MOMS] FRESH TANGERINE: STOER, VROUWELIJK, OPVALLEND EN SIMPEL

Ons oog viel in eerste instantie op de mooie dunne gouden ringetjes van Fresh Tangerine. Meerdere ringetjes aan 1 hand, aan 1 vinger. Eindeloos te combineren en allemaal even stijlvol. Fresh Tangerine | UrbanMoms.nl

Voor zowel zomer, wanneer de handen lekker bruin zijn, maar zeker ook in de winter met een lekkere dikke trui of vest mogen de handen best gezien worden met een paar leuke ringen.

Het feit dat ze zo simpel zijn en toch opvallen is helemaal te gek, en wat misschien nog wel leuker is, ze zijn ook nog eens heel betaalbaar!

Fresh Tangerine | UrbanMoms.nl

Geef als cadeau aan jezelf, geef je geliefde een hint of verras een vriendin met een lief cadeau, bijvoorbeeld na de bevalling!

Na het zien van de lookbooks, bleek dat de dames meer maken dan alleen simpele ringetjes. Ook armbanden, kettingen en oorbellen zijn onderdeel van de verschillende collecties. Zo zijn we helemaal fan van het simpele hartje, maar wat vinden jullie van deze ‘golfjes’, driehoekjes en gestapelde ringen? Wij kunnen eigenlijk niet kiezen..

Fresh Tangerine | UrbanMoms.nl

Fresh Tangerine | UrbanMoms.nl

Fresh Tangerine | UrbanMoms.nl
In Nederland (nog) niet te verkrijgen, dus je zal het online moeten bestellen via de US.

Fresh Tangerine is opgericht in 2010 door 2 dames in Seattle, tegenwoordig zitten ze met een groter team in een studio waar ze alles met de hand maken. Kijk voor de hele collectie eens op freshtangerine.com.

line_curve_earrings_034ab16d-19a1-4f80-9672-e850f1843ec7

(Visited 411 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *