VOORJAARS KRIEBELS DOOR DE NIEUWE BABY COLLECTIES door Elise | UrbanMoms.nl

VOORJAARS KRIEBELS VAN DE NIEUWE BABY COLLECTIES door Elise

Langzaam verdwijnt overal de sale in de winkels en wordt er weer ruimte gemaakt voor een frisse, nieuwe voorjaarscollectie. Ik had mezelf voorgenomen dat ik niet meer zoveel zou aanschaffen voor de kleine meid, omdat haar kast nu al behoorlijk gevuld is en ze nog niet eens geboren is! Maar aangezien overal de nieuwe collectie binnen druppelt en die weer erg leuk is, wordt het me wel heel moeilijk gemaakt!

VOORJAARS KRIEBELS DOOR DE NIEUWE BABY COLLECTIES door Elise | UrbanMoms.nl

Prints prints prints

Wat me achteraf opviel, van de kleertjes die ik had gekocht of had gekregen, was dat alles bedrukt was met een print. Waar we afgelopen winter al veel prints voorbij zagen komen, viel me op dat deze trend zich gewoon weer voort zet komend voorjaar, alleen dan met een tropische touch!
Een print met dansende flamingo’s, palmbomen, zoet-sappige ananassen en watermeloentjes, maar ook de wilde dierenprints blijven het goed doen! Dit in combinatie met frisse sorbet kleuren, zorgt er bij mij voor dat ik weer de voorjaar kriebels krijg!

Mijn lente favorieten

Een van de dingen die ik heb gekocht is het fris & fruitige pakje van Bobo Choses. Ook van deze harem broekjes met ananasjes van CarlijnQ wordt je toch helemaal blij?

VOORJAARS KRIEBELS DOOR DE NIEUWE BABY COLLECTIES door Elise | UrbanMoms.nl

Van Tumble ’n Dry kon ik dit pakje ook niet laten hangen…

VOORJAARS KRIEBELS DOOR DE NIEUWE BABY COLLECTIES door Elise | UrbanMoms.nl

En vergeet natuurlijk de Zara mini collectie niet!
Persoonlijk vind ik het erg leuk om de wat meer uitgesproken prints te combineren met bijvoorbeeld een zwart-wit print zoals deze polka dot romper of het zwart-witte broekje van Little Indians in combinatie met het pakje Bobo Choses.

VOORJAARS KRIEBELS DOOR DE NIEUWE BABY COLLECTIES door Elise | UrbanMoms.nl

Voorlopig moet ik het toch nog even allemaal in de kast laten hangen. De kleine meid is nog ‘on her way’! Maar dat zal niet lang meer duren… Keep you posted! :P

(Visited 1.324 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

9 Comments

  1. Zo logisch dat je elke keer weer met iets thuis komt voor jullie kleine meid. Alle kleertjes vind ik leuk, maar de legging en romper van Bobo vind ik toch wel het allerleukste. Succes met de laatste weekjes! X, Judith

  2. Heel herkenbaar!! We verwachten onze dochter in April en ik ben niet te stoppen. Thanks voor de tips (het ziet er naaruit dat ik nog niet klaar ben met shoppen!!)

  3. Iemand nog tips voor leuke mutjes? Ik verwacht in Juli een meisje en vind de mutsjes die ik tegenkom allemaal zo truttig……. # help

  4. Hello amsterdam moms!
    Im from brasil and will be in amarerdam for a few days, im looking for cool clothes for my baby boy that will be born in about 4 months, can you recommend a few shops?

    Thank You!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *