Feestelijke Kerst outfit Fiene | UrbanMoms.nl

VROLIJKE OUTFITS VOOR DE FEESTDAGEN door Elise

Het aftellen is begonnen, de Kerst is in aantocht! Voor mij persoonlijk toch één van de gezelligste tijden van het jaar. Bij deze feestelijke maand hoort natuurlijk ook een feestelijke outfit. In de winkels kom je genoeg feestelijke outfits tegen, van klassiek kerst-rood tot stoer zwart-wit, outfits vol glitter & glam of juist wat subtielere details, voor ieder wat wils! Ik heb mijn favoriete kerst outfits voor Fiene op een rijtje gezet.

Ik wou graag voor Fiene een echt Kerst jurkje, en daarmee bedoel ik dus een jurkje met een touch of red. Ik ben uiteindelijk geslaagd bij de Zara, waar ze overigens genoeg leuke Kerst outfitjes hebben. Het jurkje heb ik gecombineerd met een rood maillootje. Als de kerst weer voorbij is, doe ik er een beige maillootje onder. Zo kan het jurkje ook na de feestdagen nog lekker door gedragen worden. Fiene draagt schoentjes van Mockies, deze limited cheetah schoentjes vind ik helemaal te gek.

Feestelijke Kerst outfit Fiene | UrbanMoms.nl

Gwenn, Fiene en ik hebben alle drie een lekkere foute kerstoutfit. Tegenwoordig is de foute kersttrui een echt fashion item en je vind ze in allerlei soorten en kleuren. Echter vond ik het wel wat lastiger om er voor de kleintjes één te vinden, maar ik heb een geschikte foute outfit gevonden bij de Primark. Deze lange trui met bijbehorend maillootje is op en top kerst, en dat voor een spotprijsje.

De laatste kerstoutfit is all about black & white. Dit zwarte jurkje met een all- over print in wit is van de limited collectie van het merk Z8. Het jurkje is afgewerkt met een sierlijk roesje wat het jurkje extra feestelijk maakt. Wij gaan heerlijk genieten van de Kerst, ik hoop jullie ook! Hele fijne feestdagen!

Liefs Elise (en Fiene)

Feestelijke Kerst outfit Fiene | UrbanMoms.nl

(Visited 1.079 times, 1 visits today)
About the author
Elise is mama van Fiene (2015) & Seff (2018), woont samen in Rotterdam en runt haar eigen agentschap met baby & kids lifestyle merken. Naast haar passie voor geuren, make-up en huidverzorging, heeft ze een grote voorliefde voor fashion. Op UrbanMoms deelt ze outfit inspiratie en haar favoriete must-haves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *