Noodoll riceroar wall hook: great gifts ans accessories | UrbanMoms.nl

WE LOVE NOODOLL: coole gifts en accessoires

Jullie kennen ze vast, die uber grappige knuffels van Noodoll. Maar wist je dat dit Londense merk in 2008 is begonnen met stationery en gadgets? Ze maken namelijk te leuke kaarten, notitieboekjes, iPhone hoesjes en prints. En daarnaast ken je Noodoll dus waarschijnlijk van dat te gekke wolken kussen en die grappige knuffeltjes.

Noodoll cloud cushion: great gifts ans accessories | UrbanMoms.nl

Speciaal voor de nieuwe kinderkamer van Flint, heeft Noodoll ons een custom made print toegestuurd met een touch of mint. Hoe tof is dat?! En de riceroar wandhaak past ook perfect in zijn kamer!

Noodoll: great gifts ans accessories | UrbanMoms.nl

Noodoll werkt ook regelmatig samen met getalenteerde illustrators en designers (zoals eerder o.a. met Donna Wilson). Samen met Michele Brummer-Everett hebben ze dit keer een set ‘learning cards’ ontworpen voor kids. Op de kaarten staan dingen die je terug vind in de kinderkamer, vertaalt in het Frans, Engels en Chinees. Super leuk en leerzaam!

Noodoll: great gifts ans accessories | UrbanMoms.nl

Ga hier naar de website van Noodoll om alle items te bekijken. Get inspired!

(Visited 342 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *