tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

EEN WEEKEND WEG MET FAMILIE OF VRIENDEN? HIER MOET JE HEEN!

Een aantal dagen weg met familie of vrienden is altijd een goed idee, maar het vinden van die ene goede plek, huis én omgeving is tijdrovend en lastig met alle wensen die iedereen heeft. Maar we hebben nu echt een pareltje voor jullie gevonden op slechts 1.5 uur rijden van Amsterdam.Wij hebben er inmiddels een traditie van gemaakt om met een groep vriendinnen van de middelbare schooltijd een weekend weg te gaan met de mannen en kinderen. In ons geval betekent dat 14 volwassenen en 17 kinderen (en counting..) Dus vindt maar eens een huis wat groot genoeg is, genoeg ruimte heeft en niet in Timboektoe ligt.. Twee jaar geleden kregen we via via de tip over it Flinkeboskje in Hemelum, Friesland. En inmiddels hebben we afgelopen zomer voor de tweede keer de omgeving onveilig gemaakt. Dit jaar waren we met 12 volwassenen en 14 kinderen omdat 1 van ons in Argentinië woont er niet bij kon zijn helaas.

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

T Flinkeboskje is een vakantieboerderij op een mooi stuk weiland met appelbomen en prachtige Hollandse uitzichten. Wij huurden de boerderij met bijbehorend vrijstaand buitenhuis, totaal geschikt voor 12-24 personen. Samen hebben ze 10 slaapkamers en 6 (!) badkamers. Ben je met een nog grotere groep dan kan je ook het voorhuis erbij huren, deze is geschikt voor nog eens 4-6 personen. Los van de prachtige ligging, is de inrichting ook nog eens super leuk en gezellig. Denk mooie vintage stoelen, lange eettafels, een openhaard, een speelhoek. En veel, heel veel speelgoed, puzzels, een sjoelbak, tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel, bordspelletjes.

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

Ook buiten een enorme houten tafel waar iedereen aan past, BBQ’s, een buitenhaard. Heerlijk voor als de avonden wat koeler worden en voor het roosteren van marshmallows. Ook liggen er genoeg ballen, badminton rackets (incl gespannen net) etc.

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

Eigenlijk hoef je het huis niet uit, want je vermaakt je prima. Maar ook in de buurt is er genoeg te doen, ook voor de kleintjes. Zo kan je een bootje huren, is er een enorme buitenspeeltuin Sybrandy’s op een paar minuten rijden en zijn er genoeg mooie Friese dorpjes om te bezoeken. Wij zijn oa naar Hindelopen gegaan, waar je heerlijk over de dijk kan rennen tussen de schapen, een kop koffie kan drinken of een broodje haring kan halen.

tflinkeboskje|UrbanMoms.nl

De eigenaren van it Flinkeboskje houden zich ook nog bezig met andere activiteiten, zoals het verhuren van de locaties voor events en bedrijfsuitjes, maar denk ook aan bruiloften. Zo hebben ze ook een te cool ongerichte schuur waar je workshop kan geven of een diner kan organiseren.

Oh ja, en je kan zelfs je hele weekend laten cateren mocht je helemaal geen zin hebben jezelf in de mooie en grote keuken te begeven!

flinkeboskje|UrbanMoms.nl

foto credits Eveline Goad-Lely

(Visited 690 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *