Petite Amelie-1 | UrbanMoms.nl

Wij zeggen Oui Oui op de kinderkamers van Petite Amelie

In de winkel en webshop van Petite Amelie vind je de meest prachtige baby- en kinderkamer meubels en accessoires. Een plek waar kinderkamers en design samenkomen en waar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Geïnspireerd op de Franse landelijke stijl, maar inmiddels flink uitgebreid met nieuwe stijlen. Wij vinden het Très Jolie!

Exclusief design

Petite Amelie is “geboren” in het Franse Lyon met het ontwerp en de productie van het aller eerste wiegje. Daarna volgde er vele andere meubels en inmiddels richt de shop zich al lang niet meer alleen op de Franse stijl. Ook voor een moderne, Scandinavische en/of klassieke inrichting ben je bij hen op het juiste adres. Alle baby- en kinderkamer items zijn ontworpen en gemaakt door Petite Amelie zelf en zijn dus niet te koop bij andere winkels. Toch leuk, een beetje exclusiviteit!

Petite Amelie-2 | UrbanMoms.nl

Alles voor de babykamer

Krijg je binnenkort een baby’tje? Voor aanstaande ouders vind je bij Petite Amelie een collectie bijzondere babykamers met bijhorende benodigdheden zoals wiegjes, co-sleepers, doorgroeiledikantjes en aankleedkussens. Voor wie alles nog nodig heeft en in een keer klaar wil zijn: er zijn ook complete babykamersets te koop waarbij je meerdere, bij elkaar horende items koopt. Mix and match met andere stijlen of  items uit andere collecties kan natuurlijk ook.

Petite Amelie -3 | UrbanMoms.nl

Van vossenlamp tot konijnenstoel

Peuter- en kleuterkamers kunnen worden opgeleukt met een uitgebreid assortiment aan peuterbedden en accessoires zoals lampjes en dekbedovertrek-sets. Onze favorieten zijn het vossenlampje en de schattige kinderstoeltjes met konijnenoren.
Ook aan de wat oudere kids is gedacht. Hoogslapers, boekenkasten en bureaus zijn natuurlijk leuk en handig in de kamer van een ouder kind of tiener.

Petite Amelie-4 | UrbanMoms.nl

Alle kinder- en babykamer items vind je in de conceptstore gevestigd in Bussum of online op www.petiteamelie.nl. Nog geen idee waarnaar je opzoek bent? Een kijkje op de site is sowieso goed voor een flinke dosis inspiratie!

(Visited 595 times, 1 visits today)
About the author
Lauri Kok (30) is een geboren en getogen Rotterdamse en als moeder van de 13 jarige Mikai ('05) weet ze inmiddels alle ins en outs over het stadse leven met kids. Na haar studie communicatie heeft ze van alles gedaan, al is schrijven een van haar favo bezigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *