dmba16-jeomi-shamilla-folkerts-lifestyle | UrbanMoms.nl

WINNAARS DUTCH MOM BLOG AWARDS 2016 BEKEND

Vrijdag 16 september 2016 was het zover, de uitreiking van de Dutch Mom Blog Awards, voor de derde keer alweer waren alle mooie dames achter de verschillende inspirerende blogs aanwezig voor de uitreiking, dit keer in Rotterdam. Op een hele bijzondere locatie, namelijk het museum Boijmans van Beuningen.Er waren verschillende categorieën, namelijk Fashion, Lifestyle en Parenting en binnen iedere categorie was er een vakprijs en een publieksprijs te winnen. Ook waren er nog twee andere prijzen, een Talent Award voor aanstormend talent en de Beste Instagrammer. De vakjury bestond uit Kirsten Jassies -social strateeg-, Lauranne Vleeming -marketing Zwitsal- en Kirsten Steenvoort -brand manager VIVA Mama-.

dmba2016|UrbanMoms.nl

dmba2016|UrbanMoms.nl

Het publiek kon via een online stemming bepalen welke blogger de winnaar zou worden van de Publieksprijs. En dit zijn de winnaars van 2016:

dmbs2016|UrbanMoms.nl

Het was een super middag met stralende winnaars, fijne drankjes en hapjes. En de locatie was echt zo mooi! Wisten jullie trouwens al dat er een geweldige kindertentoonstelling in museum Boijmans Van Beuningen is op dit moment voor kinderen vanaf 4 jaar? Alles Kids heet de tentoonstelling en is gratis voor kinderen tot en met 18 jaar, schoenen mogen uit en er mag aan -of soms in- de creaties gezeten worden!

dmba2016|UrbanMoms.nl

Een awardshow zonder fijne goodiebag bestaat natuurlijk niet, dus alle aanwezigen gingen met een mooie tas naar huis, mede mogelijk gemaakt door de partners Zwitsal en Viva Mama.

De Dutch Mom Blog Awards is een initiatief van Esther Buitendijk, founder van Blogstreet en UrbanMoms, en dit ook de reden dat UrbanMoms is uitgesloten van deelname.

Photo credits: JEOMI Shamilla Folkerts

dmba2016|UrbanMoms.nl

(Visited 772 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

3 Comments

  1. Ik vraag me altijd af hoe je geselecteerd wordt voor die dingen hahaha. Plots zie ik dit voorbij komen en dan kan je stemmen maar kan je ook eventuele kanshebbers selecteren of hoe gaat dit eraan toe? Just curious ;-)))

    1. Hi Nathalie. Er is een voorselectie voor de hoofdcategorieën die wordt bepaald door merken en retailers uit het netwerk van Blogstreet. Voor de Talent Award en Beste Instagrammer kon je jezelf of iemand anders nomineren 3 weken voorafgaand aan het event. Op momblogawards.nl is meer informatie te vinden. Goed in de gaten houden volgend jaar ;) Groet! Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *