Ideetje van Tak en Eetje | UrbanMoms.nl

WINTER READY MET EEN KLEEDJE VAN YEAR WEBSHOP

De winter is in aantocht. Afgelopen weekend hebben we al een voorproefje gehad van het échte herfstweer. We zijn natuurlijk al een aantal weken vreselijk verwend met een heerlijke nazomer, maar de kou doet zijn intrede. Geen beter moment om je plaid of dekentje uit de kast te halen. Ook voor je kleintje natuurlijk. En hoe kan je die beter warm houden, dan met een kleedje van Tak en Eetje oftewel YEAR webshop…

De zussen van YEAR maken dekentjes, boxkleden en andere producten die gemaakt zijn van zacht, 100% zuiver wol van Texel. En belangrijk: de wol kriebelt niet (zelf getest!). Ze combineren de wol met mooie katoenen (liefst organic) stoffen.
En wist je dat wol in de zomer luchtig en in de winter heerlijk warm is? Bovendien werkt wol vochtregulerend. YEAR gebruikt pure wol, zonder chemische bestanddelen, dus de producten zijn ook geschikt voor kinderen met een gevoelige huid.
Ze produceren alles zelf, dus ze kunnen de producten in elke gewenst formaat of stof leveren. Ik ben verliefd op deze print, maar bekijk hun website eens voor meer stoffen en producten. Get inspired!

Ideetje van Tak en Eetje | UrbanMoms.nl

Ideetje van Tak en Eetje | UrbanMoms.nl

Ideetje van Tak en Eetje | UrbanMoms.nl
Bekijk de website van YEAR voor meer dekentjes, boxkleden en kussens.

(Visited 476 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *