Emile et Ida AW13 So Frenchy | UrbanMoms.nl

SNEAK PEEK WINTERCOLLECTIE EMILE ET IDA

Het Franse merk Emile et Ida is een van de labels waar ik elke collectie weer met smart naar uitkijk! Op de kindermodebeurs in Parijs -afgelopen januari- had ik al een kleine sneak peek gehad van aankomende wintercollectie, maar nu kan ik jullie ook wat foto’s laten zien!
De wintercollectie van 2013 is chic chic chic en heel Frans. Geïnspireerd op de sfeer van Parijs van voor de oorlog. Altijd een tikkeltje retro en verfijnd. De zachte stoffen en subtiele prints zijn kenmerkend voor Emile et Ida. De snorren uit de zomercollectie zal je deze winter ook weer terug vinden, alleen op warmere kleuren. Voor de meiden zie je de kleuren emerald groen, violet en rosé roze terug in de collectie. Terwijl je voor de boys meer grijs en bruin tinten terug vindt, aangevuld met warme rood en groen tinten.
Ik ben weg van de tomboy-look voor de meisjes en de grijze trui zal straks niet ontbreken in Flint zijn kledingkast! Wederom een prachtige collectie!

Emile et Ida AW13 So Frenchy | UrbanMoms.nl

Emile et Ida AW13 So Frenchy | UrbanMoms.nl

(Visited 236 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *