Wishbonebike | UrbanMoms.nl

WISHBONEBIKE: DE STOERE 3-IN-1 LOOPFIETS UIT NIEUW ZEELAND

Toen Flint 1,5 jaar was, hebben wij hem deze 3-in-1 loopfiets cadeau gedaan; de Wishbonebike. Een stoere cruiser, waarmee je gegarandeerd de blits maakt. Op Instagram hebben jullie hem al regelmatig voorbij zien komen.
Loopfietsen heb je natuurlijk in 100 verschillende soorten en maten, maar wij vonden deze echt te gek! Mooi design en hufterproof. En het voordeel is dat hij heel lang mee gaat. Als eerste gebruik je hem als driewieler. En als je kindje 2 á 3 jaar is, pas je hem aan naar loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de twee achterwielen te vervangen voor één wiel. Wanneer je kindje ongeveer 4 jaar is, draai je het frame om waardoor ze er nog een jaar langer mee kunnen spelen. De loopfiets is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en ecologisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout, gerecycled kunststof en de verpakking uit gerecycled karton en biologisch katoen.
Hij is niet goedkoop in aanschaf, maar wij -en vooral Flint- hebben er al 1,5 jaar héél veel plezier van! Happy riding!

Wishbonebike | UrbanMoms.nl
Wishbonebike | UrbanMoms.nl
Wishbonebike | UrbanMoms.nl

Wishbonebike | UrbanMoms.nl

Wishbonebike | UrbanMoms.nl
De Wishbonebike kost €199,95 en is in Rotterdam verkrijgbaar bij Klein Beginnen.

(Visited 1.172 times, 1 visits today)
About the author
Esther is founder en hoofdredacteur van UrbanMoms.nl, eigenaar van activatiebureau Blogstreet, is moeder van 2 jongens en woont in Rotterdam. Op de blog deelt ze de leukste dingen om te doen met kids in de stad. Get inspired!

7 Comments

  1. Wij hebben onze dochter 2 weken geleden toen zij 2 werd die met het appeltjes design cadeau gedaan en het is een groot feest. Het is een klein grietje voor haar leeftijd maar ze gaat er niet minder hard om. Echt een super stoere fiets.

  2. Super fiets! Mijn zoontje heeft hem voor zijn eerste verjaardag gekregen en crosst al een jaar lekker rond. Binnenkort over naar 2 wielen! Het is een fijne en mooie fiets!

    1. Zeker Neeltje! Ook Flint heeft er enorm veel plezier van gehad (van 1,5-4 jaar). Inmiddels rijdt hij weg op een gewone fiets. Kleine jongens worden groot ;)

  3. Hoi Esther, mijn zoontje wordt bijna 1 en wil hem graag een loopfiets geven. Ik twijfel tussen de wishbone of een wat kleiner modelletje van Janod. Ik vind de wishbone super gaaf maar wel echt heel groot met 3 wielen. Heb jij daar nooit ‘last’ van gehad? Dat hij hem thuis maar weinig kon gebruiken? Thanks voor je reactie alvast. Groetjes!

    1. Hi Chris, wij zijn echt weg van de Wishbonebike! Flint heeft hier erg veel plezier van gehad. Wij hebben een relatief grote woonkamer, dus ook hier in huis is hij veelvuldig gebruikt. En het fijne is, dat hij met je kleintje meegroeit naar 2 wielen. Dat maakt de overstap naar gewoon fietsen weer gemakkelijker (qua balans). Succes met het maken van de keuze :) X Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *