Rocky Racoon Apperal | UrbanMoms.nl

ZACHT KATOEN EN LEER VAN ROCKY RACOON APPAREL

Instagram biedt ook ons veel inspiratie en zo kwamen we achter het Oekraïense merk Rocky Racoon Apparel. De vrolijke prints en kleurtjes trokken direct onze aandacht!

Rocky Racoon Apperal | UrbanMoms.nl

De laatste tijd zien we het veel terug in alle collecties, maar het feit dat alles handgemaakt is en van organisch katoen trok ons over de streep. Daarnaast worden van ieder exemplaar maar een paar items gemaakt, dus je weet ook nog dat je een origineel kledingstuk in je handen hebt. En het feit dat het (helemaal) uit de Oekraïne komt, maakt de kans dat je het vaker op straat tegenkomt of de halve crèche er in ziet lopen een stuk kleiner.

Irina uit Kiev is na de geboorte van haar zoontje Daniel begonnen met de lijn, die ook uit leren mocassin schoentjes bestaat. Op dit moment verkoopt ze alle items via haar Etsy Shop.

Rocky Racoon Apperal | UrbanMoms.nl

Rocky Racoon Apperal | UrbanMoms.nl

Rocky Racoon Apperal | UrbanMoms.nl

Houdt overigens rekening met een levertijd van 2 á 3 weken, maar zoals gezegd wordt alles handgemaakt, dus hier kunnen we wel begrip voor opbrengen!

De maten starten vanaf maat 62 tot 3 jaar (maat 98).

(Visited 1.114 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *