Pampers Easy Up x UrbanMoms #pampersexperience | UrbanMoms.nl

ZINDELIJK WORDEN IN KLEINE STAPJES door Evelien

[Sponsored story] Aangezien ikzelf al even uit de Pampers ben met Flint, testte blogger Evelien de Easy Up broekjes van Pampers. En wat is nu een idealer moment om daar mee te beginnen, dan in de vakantie?!

Mijn net 3-jarige zoontje Tycho heeft geen haast met zindelijk worden. Interesse voor plassen op de WC heeft hij nog niet echt -ja heel af en toe- maar zit nog geen enkele vastigheid of lijn in. Nu ben ik niet het type voor de so called ‘potty-training’, dus laat ik hem. Hij vindt vast zelf wel uit dat plassen en poepen uiteindelijk toch veel fijner is op de WC, dan in een luier…
Maarrrr een klein beetje stimuleren kan geen kwaad. Dus af en toe een stoere onderbroek van z’n grote broer aan voor een uur vindt hij mooi, echter wel met standaard een natte broek na een uur ;-)

Pampers Easy Up x UrbanMoms #pampersexperience | UrbanMoms.nl

Van luierbroekjes naar geen luier

Op vakantie hebben we een pak Pampers Easy Up broekjes uit mogen proberen en ik moet toegeven dat ik het wel heel makkelijk vond. De luierbroekjes zijn voor mij een mooie stap naar uiteindelijk geen luier meer. Het geeft Tycho toch het gevoel van een (soort) onderbroek en hij kan hem gemakkelijk zelf aan en uit doen. Daarnaast kan hij onbezorgd blijven spelen, zonder die natte broek na een uur.

Mijn oudste heeft zichzelf snel en makkelijk zindelijk gemaakt, dus daar heb ik deze luierbroekjes-fase nooit mee meegemaakt. Ieder kind zijn eigen manier en tempo! Wij stappen nu gewoon over naar de luierbroekjes en af en toe een onderbroekje, step by step. Zindelijk worden ze allemaal op een gegeven moment. De ene sneller dan de ander…

(Visited 647 times, 1 visits today)
About the author
Evelien is moeder van Piet, Tycho en Mickey Charlotte en woont met haar met man en kinderen vlakbij Amsterdam. Nieuwe fashion merken of hippe must-haves, Evelien vindt ze en deelt ze met jullie op UrbanMoms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *