Zonlichtlamp Bulbo Light | UrbanMoms.nl

INDOOR GARDENING MET DE BULBO CYNARA

Bulbo is een nieuw ‘indoor gardening’ concept voor in huis. Het is een Italiaans merk geïnspireerd door de natuur. Al sinds 2010 onderzoeken zij de interactie tussen licht en jouw huisgroen. Na jaren onderzoek, diverse designprijzen en een verhuizing naar Nederland timmert het bedrijf serieus aan de weg.Wat mij vooral aansprak is dat Bulbo belooft dat zij jouw relatie met planten naar een volgend niveau tillen en dat in een strak design. Kom maar op!

Mijn relatie met planten is er één die vele ups and downs kent, dus je snapt, ik was erg benieuwd. Toen het pakket binnenkwam in een mooi strak doosje deed het me herinneren aan een pakket van een Zweedse meubelgigant met de daarbij behorende bouwtekening. Bij het opbouwen heb je twee opties, hangen of staan. Ik koos voor de staande versie.

Zonlichtlamp Bulbo Light | UrbanMoms.nl

Zonlicht in een lamp

Door het led licht is het stroomverbruik nihil, daarbij leveren ze ook een timer waardoor je het perfect in kan stellen voor jouw kleine groene vriend. De kap is gemaakt van aardewerk in terracotta kleur, daaronder zit de plexiglas diffuser die zorgt dat het led licht goed verdeeld wordt. De Bulbo terracotta Cynara is verkrijgbaar in een versie met rood draad en een versie met grijs. Zelf heb ik gekozen voor de betongrijze kleur.

De lamp in elkaar zetten is appeltje – eitje. De timer is wat oldschool, maar makkelijk in te stellen. Zo zorg je ervoor dat je plantje altijd voldoende zonlicht heeft en jawel, groeit! Kortom een aanwinst voor elke drukke urban mom.

Zonlichtlamp Bulbo Light | UrbanMoms.nl

(Visited 155 times, 1 visits today)
About the author
Manon woont samen, is mama van zoontje Sev en blogt op beachandbarrels.nl. Deze Wanderlust mommy maakt graag roadtrips, heeft een passie voor interieur en bezoekt het liefst elke maand een grote stad in Europa (incl. de hipste hotspots).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *